Over mij

Sinds Maart 2016 ben ik actief in de recruitment wereld. Opgeleid bij StarApple met een focus op de markt van software testers, IT dus. Binnen deze branche ben ik verliefd geworden op de verschillende facetten van het vak. Breng dit samen met een bedrijf dat actief is binnen de e-commerce/retail en blijer kan je mij niet maken. Mijn opdrachtgevers en kandidaten omschrijven mij vaak als enthousiast, energiek en gedreven. Drie woorden die mij goed typeren.

Voordat ik als recruiter aan de slag ging ben ik vooral actief geweest als (marathon)schaatser en daarnaast heb ik zes jaar een marathonschaatsploeg om de top te bereiken.

Mijn expertise ligt voornamelijk bij het vinden van de juiste mensen binnen de IT en marketing. Niet alleen het selecteren van de kandidaten maar echt de full cycle van recruitment is wat ik kan bieden. We gaan in gesprek over het vormen van de organisatie, de soort rollen en type mensen die we gaan zoeken, het opstellen van de vacature teksten en het werven van de juiste mensen in de juiste volgorde. Daarnaast zorgen we voor een goede on én offboarding en werken we aan een manier van werken waarbij medewerkers kunnen doorgroeien en gelukkig zijn in hun functie.

Menu